МУЗИЧНІ ВІТАННЯ ВІД УЧНІВ DRUMART!

Вже багато років DrumArt та ЛІКО-ліцей ростуть і розвиваються разом. Ми радо підтримуємо один одного у творчих проектах та різних заходах. Про один з таких піде мова далі.

24 грудня в атріумі ЛІКО-ліцею відбувся святковий концерт, присвячений новорічним святам та закінченню навчального семестру. Радісна, тепла, казкова атмосфера панувала скрізь.

А ви знали, що у ЛІКО є класна традиція. Ні? Зараз розкажемо. Кожного року останній день навчального семестру оголошується офіційно «піжамним». Що це означає? Весь день і учні і викладачі школи проводять у піжамах. Це дуже круто, затишно та по-домашньому, адже відкинуті всі стереотипи, всім комфортно, хочеться обійматись та радіти. А ще хочеться чогось смачненького і подаруночків.

І що може стати кращим подарунком, як не святковий концерт, на якому всі діти можуть творчо проявити себе та привітати глядачів та один одного.

Під оплески публіки концертну програму розпочав ансамбль маршових барабанів DrumArt. Спостерігаючи за вправними та злагодженими рухами цих юних талантів так і виникає бажання стати поруч та повторювати їх. І чим більше людей залучено, тим краще. Це якесь вибухове відчуття колективного драйву, яке не залишає байдужим ні глядачів, ні виконавців. І кожного разу хочеться ще.

Всесвітньовідомий новорічний хіт "Jingle bells" у виконанні дуету фортепіано та ударної установки залунав по новому та додав потрібного новорічного настрою. Так, DrumArt не тільки крокує в ногу з часом, ми сміливо експериментуємо з форматами, поєднанням інструментів, виступів учнів разом з викладачами або з батьками. І це не межа наших можливостей та творчих задумів.

Під кінець концерту запальна композиція від Ксенії Бєдірової гурту Evanecense «Bring me to life»  підняла градус відчуття свята на неймовірний рівень. Адже Ксенія вже не новачок у барабанній майстерності. Вона лауреат міжнародних конкурсів та володар І премії "VIII дистанційного міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв SоloviovArt" (2021).

Замість зайвих слів та описів таке краще побачити та почути на власні вуха! Приходьте до DrumArt, творіть разом з нами і успіх не змусить себе довго чекати!

 

photo 2022 01 30 10 52 15


Контакти

 
                  
 

Адреса

Ліко-ліцей: м. Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а, 03189

 drumartschool@gmail.com

© 2024 DrumART. All Rights Reserved.