ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ УЧНЯМИ!

Половина навчального року, разом із заняттями в DrumArt, пролетіла немов один день.

Та з гордістю можемо сказати, що 2021 рік, як для учнів, так і для викладачів, був плідним на творчі здобутки та перемоги. Ми зібрали всі можливі і не можливі нагороди на конкурсах і фестивалях цієї осені, чим неодмінно хочемо поділитись.

Виступи наших учнів підкорили журі міжнародного дистанційного конкурсу «Зірковий парад 2021» (м. Львів)

Володарі I премії: Софія Томасишин (викладач Микола Томасишин), Даня Вавренюк (викладач Микола Томасишин), Федір Кравченко (викладач Дмитро Водовозов), Кароліна Суліман (викладач Марія Поліщук).

Лауреати II премії: Марія Баландіна (викладач Марія Поліщук), Поліна Бородіна (викладач Марія Поліщук), Леонід Гапон (викладач Максим Коломієць), Олександра Марченко (викладач Микола Томасишин).

Володар ІІІ премії: Олексій Гусинський (викладач Лещух Ярослав).

Вітаємо та пишаємося досягненнями наших учнів та щиро бажаємо їм завжди прагнути більшого. Тому що успіх — не спинити! Як і наше бажання до творчих виступів та нових перемог.

Дипломами лауреатів відмічено участь у двотуровому міжнародному фестивалі талантів «THE WORLD OF MY DREAMS - 2021» виступи наших юних піаністок:

Лауреати ІІ премії: Баландіна Марія (8 років),  Суліман Кароліна (9 років).

Лауреат ІІІ премії: Бородіна Поліна (8 років)

Дипломом ІІ премії нагороджено Олександру Марченко (ударна установка) на ІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі молодих виконавців української інструментальної музики ім. Г. Жуковського’2021.

Image

Символічно, 25 грудня, коли весь католицький світ святкує Різдво, наші юні піаністки отримали найцінніші подарунки до свят: призові місця на XI Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв Soloviovart’2021. Вітаємо Поліну Бородіну, Катерину Поліщук, Кароліну Суліман та їх викладача Марію Поліщук із заслуженою відзнакою.

Бажаємо подальших творчих здобутків! Разом з DrumArt успіх не спинити!

Image
Image
Image
Image

Контакти

 
                  
 

Адреса

Ліко-ліцей: м. Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а, 03189

 drumartschool@gmail.com

© 2024 DrumART. All Rights Reserved.