Благодійний концерт «Мистецтво заради життя»

tihonКожен концерт учнів DrumArt Music School – вибух драйву, творчості, позитивного настрою, а й у останні роки – корисних благодійних починань, присвячених допомозі нашим військовим. Не виключенням став і благодійний концерт «Мистецтво заради життя», красномовна назва якого говорить сама за себе.

Всі учні DrumArt ділились своєю творчістю – лунали барабани, звучав саксофон та фортепіано, спів та гітара – задля єдиної мети -  закриття великого збору для наших військових. І нам це вдалось, адже всі охочі послухати концерт, могли долучитись до збору доєднавшись до прямої трансляції на каналі YouTube з усіх куточків світу. Ми пишаємось нашими учнями, вдячні нашим викладачам та окрему подяку висловлюємо нашим партнерам – Ліко-ліцею та його директорці Олені Володимирівні Кухаревській.

Лейтмотивом благодійного заходу стала українська музика, яка в свою чергу для всіх українців є символом незламності духу та непохитності віри.

Через весь творчий вечір вихованці DrumArt Music School пронесли слова подяки від чистих та творчих дитячих сердець до тих, хто оберігає наше сьогодення. І точно знаємо, що вони будуть почуті, десь вище неба і обов’язково настане мир на нашій землі.

emiliya
fedir
tihon


Контакти

 
                  
 

Адреса

Ліко-ліцей: м. Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а, 03189

 drumartschool@gmail.com

© 2024 DrumART. All Rights Reserved.