DRUMART CAMP

Друзі, у нас надзвичайна новина. Ще і Різдво не стукало в двері, але хто був з нами минулого літа, той зрозуміє чому ми ділимось теплом наших спогадів саме зараз. А хто не був, швиденько переглядйте відео та фото, пишіть у планах на літо - відвідати DrumArt Camp, та чекайте з нетерпінеям цієї драйвової події.

 

DrumArt Camp - там де знаходиться наше серце.

Drum Art табір в Болгарії був створений спеціально для дітей, які не уявляють своє життя без музики, драйву, виступів та аплодисментів.

Якщо ви батьки підлітка, котрий грає на музичному інструменті менше ніж на ваших нервах, але більше ніж в ігри на телефоні, співає завжди і скрізь, і не уявляє своє життя без музики, значить вам варто замислитись про музичний табір.

Музичний табір – це можливість розкрити свої таланти, навчитись грати на гітарі, клавішних чи ударних інструментах, позайматись з найкращими викладачами – практиками, створити власний музичний гурт і стати учасником незабутнього музичного шоу.

Програма табору організована таким чином, що вона підходить для дітей з різнем рівнем підготовки. Тут буде цікаво і тим, хто вже займається музикою, і тим, хто мріє підкорити нові вершини.

Заняття проводять викладачі, музиканти – практики, які грають в професійних групах та є безпосередніми творцями барабанного шоу світового рівня – Drum Art Show.

Концерти, майстер-класи, зйомки, нові знайомства і однодумці – це лише частина того, що очікує кожного учасника нашого табору.

 

Image

 

Місце розташування та територія:

Міжнародний дитячий комплекс «Камчія» розташований в одному з наймальовнічиших місць болгарського чорноморського узбережжя, в унікальному природному середовищі на березі Чорного моря і лівого берега річки Камчія, безпосередньо в однойменному природному заповіднику під захистом ЮНЕСКО. Поєднання морського, лісового й гірського клімату в Камчії, приємне тепле літо й чисте повітря сприяє гарному відпочинку й оздоровленню.

10
9
5
13
4
11
8
12
7
6
14

Контакти

 
                  
 

Адреса

Ліко-ліцей: м. Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а, 03189

 drumartschool@gmail.com

© 2024 DrumART. All Rights Reserved.